Frillesås

Hej!
Jag som skulle bli bättre med att uppdatera här, haha gick ju perfa!
Så nu blir det update från mobilen från frillesås.

LC : lätt bana bus enkel egentligen, framridningen fick Iinte ridit fram så mycket hann trava i båda varven sen var det dax att gå till framhoppningen, Fox var ju inte uppvärmd så valde att hoppa mindre och få igång lite flås istället så han är mjuk och hann la hoppa 5 ggr(?) knappt.
Banan var ju som sagt lätt men lite läskiga hinder, bl.a. En stor mur och vi har inte hoppat mur innan så det var läskigt, han stannade en gång på tvåan det var mitt fel gav han inte rätt instruktioner och han bromsa in.
Sen vid 7:an vid muren stanna han en gång till, muren var läskig.


LB framridning lite lätt mest skritt och galopp för att få fram han lite bättre.
Framhoppningen var kaaaoos, liksom seriöst? Kan svenska folk inte lära sig att om man ska skritta så gör man det innanför spåret, Gud sånt lärde man ju sig när man var en plutt, men det var inte det enda, det var mycke folk där också. Kanske runt 10-13 hästar på deras lilla framhoppnings paddock.
Inne på banan var han seg, vet inte riktigt varför men det börja bra med ett stopp på ettan sen ett på tvåan och trean gick bra sen var det var muren på fyran och dör blev det ett tredje stopp. Men vad ska man göra, försökte verkligen med allt med att få över han men icke. Jaja bara att träna på!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0